Top
GP Marked / Blogg  / Fotballen er fortsatt rund, men…

Fotballen er fortsatt rund, men…

Like sikkert som at fotballen fortsatt er rund, er at utviklingen innen digital markedsføring er i endring. Bare på få år har det skjedd så mye at bedrifter nå bør ta en sjekk på sin markedsstrategi.

I det store bildet handler det om å skape mer trafikk på de flatene man er etablert i, og aller helst bør en bedrift eller organisasjon være godt synlig med sin nettside, blogg, Facebook eller Twitter-konto.

For å skape trafikk på disse digitale flatene bør man være best mulig synlig på Google. Det er som oftest her det hele starter, og utfordringen er å skape god og lønnsom aktivitet med høy grad av kvalitet.

Ettersom konkurransen er stor har Google utviklet et system som gir store fordeler til annonsørene med de beste annonsene, noe som gjør at kostnaden per kunde er veldig forskjellig. Vi er eksperter på optimalisering av annonsekostnader, innhold og søkeord. Visste du at Google gir annonsen din kvalitetspoeng som rangeres fra 1-10, og at en høyere poengsum gir vesentlig lavere kostnad?

Når «alle» virksomheter har egne nettsider kan det bli trangt om plassen på Google sin resultatliste. Dersom noen søker «Snekker i Halden» ønsker man gjerne at sin egen bedrift havner på førstesiden i Google.

Vi er eksperter innen søkemotoroptimalisering (SEO) og vet hva som må til for å bli godkjent av Google. Vi tilbyr analyser og innholds strukturering som gjør at din bedrift blir mer synlig i søkemotorene, slik at dine drømmekunder finner sitt drømmefirma. Resultatet er flere besøkende og større respons.

I tillegg tilbyr vi trafikkanalyse, søkeordsanalyse og konkurrentanalyser, slik at du får bedre oversikt over hva som må gjøres for å oppnå mest mulig kostnadseffektiv markedsføring for din bedrift.

Høres det vanskelig ut?

Fortvil ikke, vi i ODIN MEDIA er klare til å møte deg og dine utfordringer.

Vi er en stolt sponsor av Kvik Halden og ønsker lykke til med årets sesong!

 

Daglig leder i ODIN MEDIA,
Geir Pettersen
977 321 450