Top
GP Marked / Blogg  / God jul

God jul

geit_blogg

ODIN MEDIA ønsker alle sine kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og et fantastisk nytt år! I år velger vi å ikke sende ut fysiske julekort, og heller gi dem digitalt! Pengene vil vi heller bruke til å gi noen julegaver til de som trenger det. Vårt valg falt på geiter. Ja, geiter.

For familier i fattige land, kan et par geiter gi en stor oppsving i hverdagen. Fra Kirkens Nødhjelps prosjektside:

…Og de som får en geit, får næringsrik mat og et levebrød.Geita er en gave som fortsetter å gi. Den gir melk, ost, naturgjødsel – og liv til enda flere geiter.

Derfor vil vi i år gi geiter! I skrivende stund har vi 1701 likes på vår Facebook-side. Vi regner 2 kroner per likes vi har – og får – fram til 24. desember og kjøper geiter for pengene. Vårt mål er å gi 20 geiter, så vi trenger din hjelp! Gå inn på vår Facebook-side og klikk liker, eller klikk «Liker»-knappen i Facebook-boksen til høyre! Har du allerede likt siden, men vil gi en geit, gå inn på Kirkens Nødhjelps prosjektside og kjøp en du også! Del gjerne denne artikkelen også, slik at flere kan like og bidra til flere geiter! Tusen takk for ditt bidrag, og riktig god jul!