Top
GP Marked / Blogg  / Høye køller og lamborghiniprintere

Høye køller og lamborghiniprintere

location_bilderForarbeidet til filmingen fortsetter. På vei til Odin kjørte jeg innom Remmen og kikket litt på gymsalen der. I døren ble jeg møtt med høye køller, sålegnikking og skrik og skrål fra energiske stemmer. Salen var beleiret av innebandyfolk som jeg nødig ville forstyrre, men tribunen var tom. Jeg tok sjansen. Jeg stakk hodet og kroppen inn for å kikke litt og fikk bekreftet det jeg egentlig visste. Den så ut som en gymsal og lysforholdene var ikke veldig optimale. Jeg gikk ut.

Jeg kjørte så ned mot Halden sentrum og Odin. Før jeg gikk inn på Odin kikket jeg litt på elvebryggen som også er en location. Her skal jeg filme Lise som løper. Jeg fikk noen tanker igår om at jeg kanskje skal filme tvers over elven. Jeg var litt usikker på om telelinsen min var lang nok, men det var den. 200mm blir helt fint.

På Odin fortsatte jeg med research av innebandyfilmingen. Jeg fant ulike vinkler fra diverse innebandybilder jeg fant på nettet og satt de sammen til en liste i InDesign. Deretter var det dags for å prøve ut printerne her på Odin for første gang. Spennende! Jeg trykket print og fikk fire ulike printere å velge i mellom. Den ene stod det Claus på, så den lot jeg være i fred. De tre andre var ikke merket med noe annet enn kjedelige modellbetegnelser. Jeg gikk inn på printerrommet for å løse dilemmaet. Hvilken skulle jeg velge? Jeg fant alle tre plassert på et bord. For å si det veldig kort og greit, to av dem var matte bobler og den tredje med sin svarte pianolakk var Lamborghini. Jeg gjorde mitt valg og Lamborghinien kvernte i lang stund, men malte ingenting. Alt jeg fikk var et blankt ark. Jeg gikk over til en av de andre kjedelige printerne og fikk utskriftene mine. De ble fine.

Imorra tar jeg meg en tur på basketballtrening.

Magnus Over-Rein