Top
GP Marked / Blogg  / Julerush

Julerush

I januar i år var jeg så heldig å bli pappa for første gang, og det nyeste tilskuddet av ODIN-babyer, Ibelin, nærmer seg allerede ett år. Det betyr at det nærmer seg pappapermisjon for undertegnede, samtidig som det nærmer seg jul og julerushet har startet for fullt.

Ibelin Akerbæk

I tillegg til å være heldig med lille babyen, som har tatt verden med storm og gjort livet som småbarnspappa relativt enkelt, er jeg også så heldig at jeg jobber med veldig spennende kunder og utfordrende prosjekter. Det blir rart å ikke skulle ha daglig kontakt med kunder jeg etterhvert har fått et veldig godt forhold til, og jeg håper noen av kundene mine tenker det samme (Ønsketenking, kanskje, samtidig er jeg veldig glad for de gode relasjonene med mange av kundene – eller kanskje mer samarbeidspartnerne enn kundene – jeg har!).

Det jobbes derfor på spreng for å ferdigstille prosjekter og overlevere både kunnskap og kompetanse, og mens jeg er hjemme og leker med lille tulla mi, vil dere finne en dyktig person i stolen på kontoret mitt, som ikke er helt ulik meg.

Morten AkerbækMorten Akerbæk, min bror, vikarierer for meg mens jeg er i permisjon. Med utdannelse fra Høgskolen i Østfold, avd. Halden innen Digital Medieproduksjon og en brennende interesse for webdesign og -utvikling er han en fin match i forhold til hva jeg har kunnet bidra med i prosjekter her, og hvis jeg gir ham brillene mine vil det nesten ikke merkes at jeg er vekk…

Så – mens jeg faktisk er vekk – ta gjerne kontakt med Morten A. og forhør dere om han kan bistå med en ny webside, et redesign eller andre behov dere måtta ha! Sprett inn på kontakt-sidene, finn likheten, og ta en telefon eller send en mail!

Vi høres i 2014,
Marius