Top
GP Marked / Blogg  / Mandagsmøter og dristige lister

Mandagsmøter og dristige lister

høgskolen logoIdag har vi hatt møte angående personprofilering og filmene jeg skal lage her på huset. Møtet ble i tidligste laget for de fleste og jeg møtte opp til mørke korridorer og låste dører. Heldigvis har jeg fått nøkkel, så jeg slappe meg selv inn. Lysbryteren fant jeg også. «Mandager er ikke de tryggeste møtedager» ble jeg fortalt, men det ble oppmøte tilslutt og jeg fikk vist noen filmer jeg hadde funnet på nettet som beskriver noen av tankene mine rundt filmingen. Vi ble enige om hvem det skal lages filmer om i første omgang (de heldige er Marius, Lise og Kevin) og jeg fikk endel gode innspill.

Deretter hadde jeg et møte med Morten angående innkjøp av nytt utstyr til filmingen. Jeg satt jo opp en liste forrige uke over ting jeg følte jeg kom til å trenge. Noe urolig var jeg for at jeg hadde smurt på litt vel mye med en total sum på nesten 27000, men det ser ut til å ordne seg. Morten liker smørbrød han og.

Etter dette var det research-time, med kartlegging av arbeidsoppgavene og fritidsinteressene til de som skal være med. Marius liker basketball. Såpass mye at han både spiller og trener et helt basketlag. Dette må nok med i filmen! Imorra blir det Lise og Kevin sin tur.

Jeg jobbet resten av dagen med å sette opp en skisse på hvordan Marius´ film skal se ut. Jeg har også såvidt begynt å se etter inspirasjon til intro-sekvensen. Jeg aner ikke hvordan den skal se ut ennå, men får nok noen ideer etterhvert. Tror jeg blir nødt til å bruke litt tid på å lære meg litt mer After Effects.

Magnus Over-Rein