Top
GP Marked / Blogg  / MAT må vi alle ha!

MAT må vi alle ha!

Roar Stang Kjøtt AS ble stiftet i 2005 av Paal Stang og Svein-Erik Lunde. Selskapet er en videreføring av familiebedriften Stang, som har produsert næringsmidler av høy kvalitet siden tidlig 70-tallet. Selskapet har de siste årene hatt en solid vekst, mange nye avtaler er inngått og omsetningen øker. De har nå flyttet inn i nytt moderne produksjonsanlegg, slik at den sterke konkurransen i markedet og myndigheters krav blir ivaretatt på best mulig måte. De vil med dette stå godt rustet til å ivareta forbrukernes ønsker om et bredt utvalg av gode kvalitets produkter også for fremtiden.

De ansatte ved Roar Stang Kjøtt AS har alle bred erfaring fra bransjen. De vet hva markedet etterspør. I tillegg til å spille på lag med kundene, så driver Roar Stang Kjøtt AS aktivt med egen produktutvikling. Man er på konstant søken etter den gode smaksopplevelsen. God kvalitetsmat bidrar til økt salg! Det er av stor betydning for kundene at man finner en balanse mellom riktig pris og høy kvalitet. Roar Stang Kjøtt AS har på dette området funnet suksessoppskriften. Det er mulig å produsere kvalitetsprodukter til en pris alle kan akseptere.

Roar Stang Kjøtt er leverandør av gode kvalitetsprodukter til ASKO (Norges Gruppen), Servicegrossistene og diverse enkeltstående grossister.

Vi i GP Media er selvfølgelig stolte og glade over å ha levert ny nettside med mange kategorier og produkter samt masse detaljinformasjon per produkt. Alt dette er særdeles nyttig for de samarbeidspartnerne Roar Stang Kjøtt har. Tidligere har vi hatt gleden av å ha levert flere former for markedskommunikasjon både på trykk og som videoreklame til bruk på Facebook samt andre digitale arenaer.