Top

Athletic Sound nettside og nettbutikk

Nettbutikk, Nettside, SEO, Webanalyse

Litt om Athletic Sound

Athletic Sound ble opprettet i 1983 av produsenten Kai Anderson (Dr Kai) i Halden. Athletic Sound er et studio som tar vare på de analoge verdier, samtidig som det ønsker alt det moderne i opptaksverden velkommen. Både artister og produsenter elsker å jobbe her, da miljøet er stressfritt og lyden er helt unik.

Behov

Athletic Sound ønsket å oppdatere sin nettside til en nyere, mer moderne versjon. Språket på nettsiden er engelsk, og siden skulle se profesjonell ut – slik at flere potensielle kunder ønsker å benytte seg av studiotjenestene. En nettbutikk-funksjonalitet var også nødvendig, og måtte implementeres.

Beskrivelse

Nettsiden ble opprettet med engelsk som hovedspråk, med muligheter for å legge til norsk senere om ønskelig. Nettside-design ble satt til å være monokromatisk, med ekstra farge fra logoen for å skape en stilig utrykk. Nettbutikk-funksjonalitet ble lagt inn slik at kundene straks kunne begynne å kjøpe Athletic Sound sine produkter.

Effekt/resultat

Med bistand fra GP Marked, fikk Athletic Sound en ny nettside og nettbutikk som både er moderne og fungerer på alle enheter. Nettbutikken muliggjør salg av produkter, og vil også være lett for kunden å oppdatere og utvikle mht. innhold.

Dato