Top

FFK Strøm

Grafisk design, Nettside

Behov og mål

FFK Strøm var et ønske fra Smart Energi for å engasjere fotballspillere og -fans i energibedriften. I den forbindelse ønsket de å markedsføre seg både på trykk og digitalt. I tillegg ønsket de en enkel og ren nettside hvor hovedmålet var å legge ut spillerintervjuer slik at leserne kunne bestille strømavtaler via call-to-action skjemaer og knapper. Målet var å kunne vise frem nettsiden til publikum under kommende fotballkamper.

Beskrivelse

Nettsiden er brukervennlig med et fotballinspirert tema med fokus på Fredrikstad Fotballklubb. Vi brukte fotballklubbens hjemmeside som utgangspunkt for å skape en gjenkjennelsesfaktor, men har samtidig bevart Smart Energi sin profil.

Brukeren kan enkelt bestille strømavtaler ved bruk av skjemaer. Skjemaet er laget ved bruk av eget API og hentes ut ved bruk av iframes. Spillerskjemaene er satt opp individuelt slik at Smart Energi kan sammenligne resultater.

Når det gjelder markedsmateriell produserte vi flyers, tippekort/kampkort, banner og roll-ups.

Effekt/resultat

Markedsmateriellet har gitt økt synlighet og engasjement. Når det gjelder nettsiden, har vi fått positive tilbakemeldinger på brukervennlighet samt at den har en gjenkjennelseseffekt for FFK og Smart Energi. Nettsiden er søkemotoroptimalisert slik at den kommer bedre frem i søkemotorer.

Dato