Top

GEO fundamentering & bergboring nettside

Nettside, SEO, Webanalyse

Litt om GEO fundamentering & bergboring

I 2021 slo Hallingdal Bergboring AS og Kynningsrud Fundamentering AS sammen sin store kompetanse og lange erfaring innen fundamenteringsarbeider, i det nye selskapet GEO Fundamentering AS.

Behov

Veidekke ASA fungerte som oppdragsgiver for den nye nettsiden til GEO fundamentering & bergboring. De kom i kontakt med GP Marked, og bestilte en ny nettside for GEO fundamentering & bergboring da Kynningsrud Fundamentering og Hallingdal Bergboring fusjonerte seg. Nettsiden skulle inneholde informasjon, produkter og tjenester fra begge selskaper. Den måtte ha design-elementer fra profilen til det nye selskapet, og ble gjennomarbeidet sammen med designere fra Veidekke ASA.

Beskrivelse

GP Marked bisto med å skape en nettside som slo sammen informasjon fra Kynningsrud Fundamentering og Hallingdal Bergboring. Nettsiden ble satt opp med GEO sin ny profil, og vi benyttet farger og fonter som passet inn til profilen. En gjennomgang av alle sider i begge de tidligere nettstedene ble gjort, og videresendinger fra begge nettsider ble satt opp slik at GEO skulle få så mye søkekraft som mulig på søkemotorer etter lanseringen. All viktig informasjon fra begge selskapene ble lagt inn i den nye nettsiden, og duplisert innhold ble fjernet – slik at kun det mest relevante lå igjen.

Effekt/resultat

Nettsiden som ble lansert er en kombinasjon av tidligere informasjon fra begge selskaper, med nytt design. Nettsiden er responsiv og fungerer på alle enheter. I tillegg blir det enkelt for  GEO fundamentering & bergboring å selv oppdatere innhold, legge ut nyheter og publisere artikler.

Ta en titt på nettsiden!

Dato