Top

Handelsbygg

Nettside

Behov og mål

Handelsbygg AS utvikler og gjennomfører eiendomsprosjekter i Norge og Sverige innenfor næring og handel. Kunden hadde behov for ny nettside, med hovedfokus på store, beskrivende bilder for å skape et spennende visuelt utrykk som kunne passe inn i hvilket som helst byggemiljø. Det eneste retning de bildene skulle ha var i forhold til «åpning» og salg, men uten å «brande» hvilken butikk som fikk åpningen. Nettside måtte kunne fungere som et presentasjonsmiddel, og det var derfor viktig at nettsiden ble lett å oppdatere og renholde.

Beskrivelse

Kunden ønsket også en funksjon hvor de kunne lett forandre «tilstand» på prosjektene på nettsiden. Vi valgte derfor å lage de prosjektene i en custom post type med egne kategorier; «pågående, fremtidige, og fullførte». Fargebruk ble valgt til å gi utrykk av «stål», og fonten pluss stikkordene på landingsside gir en enkelt men kraftig melding om hva selskapets budskap. Bildene ble valgt som passet med de stikkordene, og godkjent av kunden.

En ekstra funksjon ble satt inn på prosjektsidene hvor kunden kunne legge til et prospekt. Prospektet blir vist i PDF format, og kan lastes ned.

Effekt/resultat

Kunden ble ganske fornøyd med nettsiden og bruker det som deres hoved presentasjonsmiddel. De fortsetter å oppdatere prosjektene sine ved hjelp av en skreddersydd brukermanual skrevet for deres bruk. Nettsiden gir det visuelt utrykk som Handelsbygg ønsket, og de er stolt av å vise den frem til både nye og gamle kunder.

Dato