Top

IHK Comet Halden Elite

Nettbutikk, Nettside

Litt om IHK Comet Halden Elite

Comet Elite er Haldens grønne stolthet. Deres iherdige arbeid danner grunnlaget for en hockeyklubb med godt omdømme – både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Behov

Comet hadde behov for en ny og moderne nettside, med et brukervennlig publiseringssystem. Nettsiden skulle bestå av en ryddig oversikt over kamper med videre link for handel, en oversikt over laget og kontaktpersoner, samt at lagets sponsorer skulle fremmes. Det var også viktig å kunne presentere kamp- og spiller-statistikk på nettsiden.

For å tilføye noe nytt på nettsiden, ønsket de seg en liten nettbutikk hvor besøkende har muligheten til å skaffe seg supporterartikler.

Beskrivelse

GP Marked har bistått med å utvikle og designe en ny nettside som er integrert med WooCommerce for supportershopen. Nettsiden er responsiv og enkel å bruke for besøkende uavhengig av om de sitter på telefon eller data.

Effekt/resultat

Resultat ble en moderne nettside som gjøre det enkel for Comet og markedsføre seg selv. Alle nyhetsartikler er ivaretatt og besøkende har all informasjon tilknyttet Comet på ett og samme sted.

Besøk nettsiden her!

Dato