Top

Katoplast

Nettside, Trykksaker, Webanalyse

Behov og mål

Katoplast tilbyr deres erfaring og kompetanse innen fleste typer tekniske plastmaterialer for sprøytestøping. Kunden hadde behov for en ny nettside etter at den eksisterende hadde sluttet å fungere pga. manglende- og forandret funksjonalitet siden lansering. Nettsiden skulle vise frem på en pen og enkel måte selskapets hovedverdier i tillegg til hvilke tjenester som kunden tilbyr.

Det var viktig for kunden at både nettsiden og innhold kunne enkelt oppdateres.

Beskrivelse

GP Media bistå med å videreutvikle Katoplast sin virtuelle profil med en ny og moderne nettside. Ønskete funksjonalitet fra den gamle siden ble hentet og implementert på ny mal, inkludert multispråksfunkjonalitet, tilfeldige utplukket plastfakta, og referanselister. Nye bilder ble tatt av maskinparken, produktene og lokalet, og implementert i design på nettsiden.

Effekt og resultat

Kundens online profil ble moderne og tilpasset alle enheter slik at det fungerer bedre i verdens virtuelle hverdag. Nettsiden er lett å oppdatere og renholde, og kunden ble fornøyd.

Da den gamle hjemmesiden vår viste seg å inneholde noen feil har vi, med god hjelp av GP Media, oppdatert/laget ny hjemmeside som vi håper kan bli en nyttig og god side med informasjon til både eksisterende og framtidige kunder.
-Katoplast 2016

Dato