Top

KinetiXx nettbutikk med Tripletex integrasjon

Integrasjon (API), Nettbutikk, Nettside

Kort om KinetiXx

KinetiXx – Det beste er godt nok. Eventrix er stolt importør av KinetiXx hansker i Norge. Dette er et topprodukt som brukes av verdenseliten både i langrenn og skiskyting. Internasjonalt er KinetiXx det raskest voksende merket blant toppløperne.

Behov

Eventrix AS trengte en nettbutikk for å selge og markedsføre sine ski-hansker med merkevaren KinetiXx. Nettbutikken skulle integreres med CRM systemet Tripletex for enkel håndtering av lagerstyring. KinetiXx sin nettbutikk skulle ha en lignende profil som Eventrix, slik at det var enkelt å se at de hang sammen.

Beskrivelse

GP Marked i samarbeid med våre samarbeidspartnere, har utviklet en integrasjonsløsning mellom WooCommerce e-handelsløsning og Tripletex CRM system. Lagerbeholdning innhentes fra Tripletex og legges over til WooCommerce. Ved bestilling blir ordrer overført tilbake til Tripletex. Nettbutikken er satt opp med muligheten for restordrer.

Nettbutikken er satt opp med en betalingsløsning gjennom Nets Easy som videre har muligheter for å integrere andre betalingsleverandører, f.eks. Vipps og utsatt betaling med AfterPay.

Effekt/resultat

Gjennom KinetiXx sin nettbutikk, har Eventrix AS fått muligheten til å selge KinetiXx hansker i Norge til alle som vil ha disse kvalitetshansker. Dette har gitt økt salg på merkevare, og sluttbrukeren har muligheten til å kjøpe online i stedet for å måtte til en bestemt fysisk butikk.

Dato