Top

Lex Advokater nettside

Nettside, SEO, Webanalyse

Kort om Lex Advokater

Advokatfirmaet Lex AS ble startet av Lasse Kopperud i 2013. Etter en periode med kontorfellesskap under navnet Lex Advokater, gikk Lasse Kopperud, Arne Sekkelsten og Trine Husaas sammen i selskapet Lex Advokater AS, fra januar 2020.

Behov

Lex Advokater AS hadde behov for en ny, moderne og mobiltilpasset nettside som var enkelt å navigere seg i og som hadde muligheten for fremtidig vekst. Nettsiden skulle vise frem bredden av tilgjengelige tjenester og gi potensielle kunder en enkel måte å komme i kontakt.

Beskrivelse

GP Marked utviklet og designet en responsiv (mobiltilpasset) nettside med et profesjonelt utseende. Tjenestene står i fokus i hver sin underside for å skape hierarki, og gjør det enkelt å finne frem til ønsket informasjon. Kontaktskjema gir potensielle kunder muligheten for å komme i kontakt på en problemfri måte.

Effekt/resultat

Lex Advokater har byttet fra en én-side nettside til et nettsted med en strukturert hierarki. Designet viser seg frem som profesjonelt, og brukergrensesnitt er enkelt å benytte og forstå.

Dato