Top

Lilleeng Helsepark

Annonsering, Grafisk design, Prosjektledelse, Trykksaker

Behov og mål

I dag er Lilleeng Helsepark regionens største og mest moderne helsepark med sine 7.000 kvm beliggende sentralt i Mosseregionen. Her finner du lege/spesialister, tannlege/tannhelse, psykolog/psykiater, fysioterapi, bedriftshelsetjeneste, apotek, helhetsbehandling, trening og velvære.

I Lilleng Helsepark er det moderne og fremtidsrettede lokaler og et tverrfaglig og utviklende miljø for de ansatte – i tillegg til alle øvrige fasiliteter i området.

Målet var å få flere til å leie lokaler i Lilleeng Helsepark. I tillegg til å få flere leietakere til helseparken, fikk vi også oppdrag i å dekorere lokalene, samt utvikle logo for leietakere som hadde behov for det.

Beskrivelse

For å få markedsført Lilleeng Helsepark produserte vi annonser både på trykte og digitale flater. I tillegg til annet markedsmateriell som flyer og roll-up, lagde vi en presentasjonsmappe som ble delt ut til potensielle leietakere. Vi har også vært involvert i å bedre brukeropplevelsen på Lilleeng Helsepark sin nettside.

Vi har også stått bak konsept og utforming av dekorasjon av vegger, vinduer og dører i Lilleeng Helsepark samt utvendig skilt og fasade. Dekorasjonen innvendig er hentet med inspirasjon fra parken, hvor det er benyttet blomsterslag som allerede finnes i parken. Vi stod også for markedsføringen av åpningen av Lilleeng Helsepark.

Effekt/resultat

Økt synlighet og oppmerksomhet rundt Lilleeng Helsepark, samt få inn leietakere til lokaler i helseparken.

Dato