Top

Pipe Eksperten

Grafisk design, Nettside

Behov og mål

Pipe Eksperten AS er eksperter innen faget skorsteinsproblematikk, og er totalleverandør av godkjente løsninger for reparasjon av alle typer skorsteiner. Kunden hadde en eksisterende løsning på CMS verktøyet Drupal, men ønsket å bytte til WordPress for et mer brukervennlig publiseringsmiljø. Vårt mål var å lage en WordPress løsning som er lett håndterlig for kundens behov.

Beskrivelse

Miljøvennlighet står ganske sentralt hos Pipe Eksperten, derfor ønsket de å ta i bruk naturlige farger i deres nye nettside og markedsmateriell. Strukturen på eksisterende nettsted ble gjenbrukt, og URLene ble videresendt til de nye nettsidene. Produktene viser hva brukeren ønsker å se i sorterbare kategorier, og alle bildene på nettsiden ble erstattet med lignende elementer i høyoppløselige formater. Et kontaktskjema ble satt opp etter kundens ønske slik at kunder lettere kan ta kontakt med firmaet. Kunden fikk også en skreddersydd brukermanual til bruk på nettsiden.

Effekt/resultat

Nettsiden fikk en ren og luftig, samt miljøvennlig utrykk. Nettsiden er lettere å vedlikeholde og oppdatere, samtidig som den er responsiv på alle enheter. Dette har skapt mye mer organisk traffikk for kunden.

Dato