Top

RIKELEKTRO

Nettbutikk, Nettside, SEO, Webanalyse

Litt om RIKELEKTRO

RIKELEKTRO er Nordens ledende leverandør av strøm, tele og data til detaljhandel. Som en liten, fleksibel og kompetent organisasjon, leverer de raskt, nøyaktig og alltid over kundenes forventninger.

Behov

RIKELEKTRO hadde behov for en ny nettside med et enkelt brukergrensesnitt. Nettsiden skulle vise bredde på tjenesteområder, samt gi mulighet for å vise pågående kampanjer. Det skulle også være mulighet for en enkel nettbutikk. Siden skulle være responsiv, og være enkel for sluttbrukerne å navigere.

Beskrivelse

GP Marked bisto med å sette opp en ny nettside til RIKELEKTRO som viser bredden på bedriftens tjenesteområder. Det blir enkelt for sluttbrukerne å komme i kontakt med RIKELEKTRO for kampanjer, befaring, og for å sende generelle henvendelser. Nettsiden er enkel å vedlikeholde og oppdatere med innhold, slik at det blir en levende plattform for RIKELEKTRO.

Effekt/resultat

RIKELEKTRO fikk en ny, moderne og stilig nettside som blir enkel å håndtere videre. Nettsiden er responsiv og fungerer på alle enheter, samtidig som det blir lett å navigere frem til ønsket informasjon. Kampanjer kan enkelt legges ut, og nettsted er klargjort til å fungere som en enkel nettbutikk.

Dato