Top

Google Ads

Hvordan kan du utnytte at over 50 millioner Google-søk gjøres i Norge daglig?

Betalte søkeannonser

Søkeannonser. Grafikk

Betal per klikk (PPC) setter deg foran i køen av mennesker som leter etter akkurat det du har å tilby. Betalte søkeannonser er tilgjengelig i statiske og responsive varianter. Responsive søkeannonser tilpasser seg etter et sett av forhåndsutvalgte tekster basert på hva som treffer best på en bestemt profil/målgruppe.

Bannerannonser

Bannerannonse. Grafikk

Spre merkevaren din på tvers av søkemotorresultater og tredjeparts nettsteder. Nå frem til flere mulige kunder ved å presentere annonser på ulike nettaviser/nyhetsnettsteder, blogger og andre nisjenettsteder. Bannerannonser er tilgjengelig i statiske og responsive varianter. Responsive bannerannonser tilpasser seg etter et sett av forhåndsutvalgte bilder, logoer og tekster basert på hva som treffer best på en bestemt profil/målgruppe.

Shopping annonser

Shopping-annonser. Grafikk

Vis annonser til mennesker som søker etter produktene du tilbyr enten de er hjemme, på farten eller i butikken, ja kanskje til og med i en konkurrents butikk. Shopping-annonser blir automatisk uthentet fra nettbutikken og synkronisert med Google. Tjenesten fungerer kun hvis nettbutikken kan kjøre hele kjøpsprosessen, dvs fra bestilling til betaling med eksempelvis Visa, Vipps eller andre betalingsplattformer.

Remarketing annonser

Remarketing prosess: Bruker besøker siden og forlater den. Bruker får opp annonse på andre siderog besøker igjen siden. Grafikk

Skap målrettet aktivitet mot mennesker som allerede har besøkt nettstedet ditt med annonser som dukker opp der disse menneskene ferdes i sin daglige digitale reise.

Videoannonser

Videoannonser. Grafikk

Flere mennesker ser video på nettet enn noen gang før. Nå frem til disse menneskene via videoannonser som viser dine produkter, installasjonsveiledere og kundeuttalelser for å nevne noen av mulighetene. Det å kjøpe seg plass ved siden av Youtube søkeresultater er også en av mulighetene.

Vår PPC tjeneste

Vi tar en praktisk tilnærming til å opprette og administrere annonsekontoene dine. Vi leter kontinuerlig etter måter å forbedre synligheten din, redusere kostnadene og føre mer kvalifisert trafikk til nettstedet ditt for å oppnå de resultatene du leter etter.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.