Top
GP Marked / Ledige stillinger

Ledige stillinger

GP Marked er et kreativt, digitalt reklamebyrå som leverer design- og webutviklingstjenester. Vi skaper visuelt tiltalende, funksjonelle og brukervennlige nettsider som hjelper våre kunder med å nå sine mål.

Hos oss får du sjansen til å jobbe med varierte og spennende prosjekter. I vårt kreative miljø skaper vi unike konsepter for kunder i ulike bransje, med en visjon om å hjelpe våre kunder med å bli synlige og forstått i markedet. Vi brenner for å bygge kundenes unike og synlige merkevarer i alle prosjektene vi jobber med.

Vi har for tiden ingen ledige stillinger, men vi er stadig på utkikk etter gode kandidater. Typiske kandidater vi søker etter er digital markedsfører, innholdsprodusent, designer, og webutvikler. Vi har mange prosjekter i sving og har du WordPress kompetanse, så er det helt gull. Da trenger vi deg med på laget. Om du i tillegg kan Figma og Webflow, eller har lyst til å lære deg det, så er det yes please!

Se vår portefølje

Vår portefølje inkluderer kunder fra en rekke bransjer, inkludert bilbransjen, industri, varehandel, grossisthandel samt gjenvinning og miljøtjenester. Gjennom mange år har vi bidratt til å skape suksesshistorier for våre kunder.

Sjekk ut: www.gpmarked.no/prosjekter

Great Place to Work

Våre ansatte har snakket! Vår bedriftskultur er fantastisk, og vår Great Place to Work-sertifisering beviser det.

Les mer…

Finner du ikke den riktige stillingen, men ønsker å jobbe hos oss?

Send gjerne inn en åpen søknad via skjemaet under:

    Last opp søknad i PDF format:

    Last opp søknad i PDF format:

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.