Top
GP Marked / Tjenester  / Nettbutikk / WooCommerce

WooCommerce - din plattform for e-handel

WooCommerce er en fleksibel, åpen kildekodebasert e-handelsplattform bygget på WordPress.

Det er et av de raskest voksende e-handels plattformene i verden, og har hundrevis av betalte og gratis funksjonsutvidelser tilgjengelig på tvers av alle dine logistiske, tekniske og markedsføringsbehov. Istedenfor å bruke tid på å utvikle funksjoner selv, kan man laste disse ned. Dette er utrolig effektivt og meget kostnadsbesparende.

WooCommerce er også utviklervennlig. Bygget med et REST API, er WooCommerce skalerbar og kan integreres med praktisk talt alle tjenester.

Men er det brukt?

WordPress som et CRM-system er en av de mest brukte verden rundt. WordPress løsninger som har behov for en fungerende og brukervennlig e-handelsløsning, benytter seg av WooCommerce. Allerede i 2015 var det kjent at WooCommerce var installert på 30% av verdens e-handelsløsninger. I 2018 hadde utvidelsen over 39 millioner nedlastninger, og var aktiv på over 3 millioner nettsider. Til dags dato er WooCommerce verdens mest utbredte nettbutikk og utgjør over 40% av e-handelsløsningene.

Enkelt å håndtere og skreddersy

Personer som skreddersyr en side. Grafikk

WooCommerce lar deg enkelt legge inn produkter i nettsiden, enten om de skal være salgbare eller ikke. Produktbilder og gallerier kan settes opp per produkt, samtidig som man kan legge inn beskrivelser, kortbeskrivelser som vises ved siden av produktbilde, samt ekstra faner for teknisk data eller mer info om ønsket.

Har du flere produkttyper og varianter?

Har du et produkt med flere varianter? Ingen problem! Attributter og varianter er en standardfunksjon i WooCommerce. Sett opp navnet på attributtet og deretter legge inn attributtvalg. Variant produkttype tar seg av resten, og varianter blir skapt for hvert attributt samtidig eller individuelt. Det er også støtte for flere attributter på samme produkt, f.eks. «Størrelse» og «Farge». Disse settes opp hver for seg, og deretter i variantvindu vil alle mulige kombinasjoner skapes. Et bilde per variant? Selvfølgelig! Hver variant kan få sitt eget bilde som byttes basert på kundens valg på produktsiden.

Hva med produktpriser eller lagerbeholdning?

Standardpriser for produkter, salgspris, rabattkuponger og spesifikke priser for forhandlere og avtale kunder er støttet i funksjonen. Skal du viser lagerbeholdning? Tillatte restordrer? Nettbutikken kan eventuelt være så enkelt, eller avansert som ønsket.

Betalingsløsninger? Frakt?

Når man har bygget opp sitt produktarkiv, er det tid for å tenke på betalingsløsninger og fraktmuligheter. Alt dette settes opp i WooCommerce sine innstillinger. De fleste betalingsløsninger har skapt integrasjon med WooCommerce, som gjør det enkelt å få til det du og dine kunder ønsker.

Rapportering?

Når ordrene begynner å strømme inn, har WooCommerce et brukervennlig brukergrensesnitt som gjør det enkelt å se ordreoversikt og historikken. Det er også en egen rapportfunksjon hvor det er mulig å sjekke gjennom bruttosalg, nettosalg, mottatte ordre, kjøpte produkter og en god del mer.

Vårt mål er å skape brukervennlige og salgsutløsende nettbutikker og E-handel løsninger.

Er du interessert i mulighetene bak WooCommerce, men har allerede et ERP-system du ønsker å forholde deg til? Vi har laget flere integrasjoner mellom WooCommerce og Tripletex, Mamut, Visma Global, og flere. Les mer om integrasjoner for WooCommerce, eller ta kontakt!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.