Top
GP Marked / Tjenester  / Digital markedsføring / Sosiale Medier

Sosiale Medier

Ønsker du å utvide ditt areal? Sosiale medier kan fremme din bedrift der nettsiden ikke når frem. Gi dine følgere det de vil ha – vis nyheter og fortell om viktige og spennende hendelser.

Hvor synlig er du i sosiale medier?

Har du tenkt på hvor synlig du er i sosiale medier? Som et digitalt mediebyrå har vi flere års erfaring med sosiale medier og markedsføring via disse.

Vi snakker om sosiale medier som social branding, digital storytelling, annonsering og publiseringseverktøy innen digital markedsføring i vår digitale verden.

Det er et hav av muligheter, og det er ikke alltid lett å vite hva man må gjøre for å lykkes i sosiale medier. Vi kan hjelpe deg!

Bedriftsside på Facebook

Facebook er det mest populære sosiale mediet for bedrifter og privat. Dette vet vi å utnytte. Vi leverer en komplett Facebook-side for din bedrift slik at du kan nå flere kunder med innhold og annonser for å nå ditt behov.

Vi legger også ut delingsknapper på din nettside, slik at brukerne enkelt finner frem til dine sosiale medier.

Instagram

Instagram er en bildedelingstjeneste som blir benyttet av over 500 millioner privatpersoner og bedrifter. Instagram gjør det enkelt for deg og din bedrift å dele opplevelser, tilbud og tjenester. Gjør deg synlig via bilder, video eller annonser! Vi hjelper deg med å sette opp konto og gir deg nyttige tips om hvordan du kan benytte Instagram i din markedsføring.

Nyheter på Twitter

Twitter er et medium som blir mer og mer populært. Del dine hendelser, nyheter og aktuell informasjon med dine følgere, uten å måtte gå alt for mye inn i det. Vi hjelper deg i gang med din Twitter-konto for bedriften din, samt viser deg hvordan du kan synliggjøre deg og utvide ditt nettverk på Twitter.

Trenger du hjelp i sosiale medier?

Ta kontakt slik at vi kan kartlegge dine behov og føre deg i riktig retning – vi hjelper deg fra A til Å.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.