Top
GP Marked / Tjenester  / SEO / Lokal SEO

Lokal SEO

Lokal SEO hjelper deg med å få nettstedet ditt og virksomheten din synlig for de menneskene som mest sannsynlig vil benytte seg av det. Dette innebærer menneskene som bor i byen din og de omkringliggende områdene.

Lokalt søk

I likhet med organisk SEO, er søkeordsforskning, innhold, lenker og teknisk SEO på siden viktige elementer i lokal SEO. I tillegg blir geografisk plassering aktivt brukt som et rangeringskriterie fra søkemotorer. Dette er aktuelt når personer har aktivert geoposisjon på sine enheter og gjennomfører et søk. Søkemotorer vil da vise fram de relevante treffene som liger i nærheten av brukeren.

Bygning markert på et fysisk kart, samt på mobilkart. Grafikk

Når vi i GP Marked begynner på et lokalt SEO-prosjekt, sørger vi for at nettstrukturen fokuserer på de viktigste tjenestene selskapet tilbyr, og stedene de prøver å målrette seg mot.

Ved å opprette og optimalisere geografisk målrettede service- / produktsider, er vi i stand til å rette oss mot ideelle kunder på bestemte nærliggende steder.

Linkbygging for lokal SEO

Hvis du er en lokal bedrift som retter deg mot lokale kunder, vil strategien din være helt annerledes enn noen som prøver å markedsføre nettstedet globalt. Stedet et lokalt selskap målretter seg mot, vil påvirke den generelle strukturen på nettstedet, så vel som innholdet. Målretting lokalt krever også en helt annerledes strategi for linkbygging.

For at en lokal bedrift skal vises hos søkemotorer, deriblant Google, trenger de lokale lenker. Linker benyttes av søkemotorene for å vurdere hvor verdifullt innholdet / nettsiden er. I motsetning til mange SEO-selskaper som benytter spammy-taktikker for å få tusenvis av lenker av dårlig kvalitet, fokuserer vi vår innsats på å bygge kvalitet og nisjespesifikke lenker. For lokal SEO sørger vi for at virksomheten din er oppført hos blant annet lokale partnersider, industrirelaterte sider og lokale næringsrelaterte nettsider.

Ulike sider som linker itl en nettside. Grafikk

Med linker hos lokale næringsrelaterte nettsider, som for eksempel aviser, skoler og offentlige foreninger, vil du øke verdien av den lokale koblingsprofilen din. Dette vil bidra til økt autoritet og unikhet som søkemotorer belønner.

GP Marked gjennomfører i tillegg en analysere av alle dine største konkurrenter og jobber med å bygge deg de beste lenkene de har. Vi sørger for at virksomheten din er på sosiale medier, og oppretter andre lokale nettegenskaper for å forbedre din tilstedeværelse online.

Innholdsstrategi for lokal SEO

Et aspekt av lokal SEO er effektiv innholdsstrategi. Du kan lage alle de lenkene du vil ha, men hvis innholdet ikke dekker det emnet du prøver å rangere for, vil ikke Google vise nettstedet ditt!

Når vi utformer en innholdsstrategi, gjennomgår vi emnene, søkeuttrykkene og nøkkelordene som gir mest trafikk hos konkurrentene dine. Vi undersøker bransjen grundig og danner en innholdsstrategi som retter seg mot de mest relevante kundene som søker etter din virksomhet. Hvis du målretter deg mot flere steder, danner vi en strategi basert på hvert sted.

Ønsker du å vite mer om hvordan du kan promotere dine produkter / tjenester og øke synligheten på nettet? Les mer om digital markedsføring.

SEO for netthandel

Å bli funnet på nettet er nøkkelen til suksess med netthandel. Våre SEO-tjenester for netthandel gjør at butikken din blir funnet av folk som er klare til å kjøpe.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.