Top
GP Marked / Tjenester / Nettside

Nettside - din viktigste plattform for synlighet

Innhold og struktur

«Content is king». Synliggjør informasjon, få kontroll på SEO.

Webflow

Skap profesjonelle og responsivt designet nettsider – intuitivt, kraftig, grensesprengende designverktøy.

Nettbutikk

Vi bygger din nettbutikk med et fleksibelt CMS.

Digital markedsføring

Vi bistår bedrifter med å promotere sine produkter og tjenester, øke synlighet og dermed økt salg og omsetning.

Er synlighet viktig?

GP Marked bistår bedrifter med design og utvikling av synlige og effektive nettsider. Vi har spesialkompetanse på å utvikle Webflow nettsider med høyt fokus på brukervennlighet, informasjonsflyt og visuell identitet.

Vi hjelper våre kunder med fokus på en optimal nettsidestrategi, selgende og unikt design, implementering, innhold, konverteringsoptimalisering og digitalmarkedsføring.

Bygg en komplett nettside, konverter med tilpassede landingssider, skriv smartere, bygg merkevare, øk salget med en god nettside.

Skap engasjerende sider for produktlanseringer og kampanjer.

Med Webflow er din nettside 100% under din kontroll, avgjørende for din bedrifts suksess. I en konkurransepreget digital verden er det avgjørende å nå målgruppen din effektivt og levere relevant informasjon på en enkel måte.

 

En Mac og en telefon som viser nettsiden til Thermocold.

Vurderer din bedrift ny nettside?

Å utvikle en ny nettside er en strategisk investering som kan ha betydelig innvirkning på selskapets suksess. Hvordan kan din bedrift oppnå dette målet med en effektiv og strukturert tilnærming?

Her er noen viktige faktorer å vurdere før du starter arbeidet:

Målsetninger og planlegging
Start med å definere målene for den digitale tilstedeværelsen. Ønsker du å øke salget, forbedre merkevarekjennskapen eller tilby nyttig informasjon? Identifiser også målgruppen din og deres behov. Deretter kan du utarbeide en omfattende plan som inkluderer funksjonaliteter, designkonsepter og innhold.

Design og brukervennlighet:
Designet skal være profesjonelt og brukervennlig på tvers av ulike enheter. Samarbeid med våre erfarne designere, med Webflow er du garantert et ntuitiv brukergrensesnitt.

Utvikling og funksjonalitet:
Bygg den digitale plattformen med tanke på planlagt funksjonalitet. Dette kan inkludere kontaktformularer, e-handelsløsninger, bloggseksjoner eller annet relevant innhold for din bedrift. Sikre også at plattformen er rask og fri for feil.

Innhold og SEO:
Lever relevant og kvalitetsrikt innhold som appellerer til målgruppen. Søkemotoroptimalisering (SEO) er avgjørende for å forbedre synligheten på nett. Strategisk bruk av nøkkelord og en oversiktlig innholdsstruktur er nøkkelen.

Sikkerhet og personvern:
Implementer nødvendige sikkerhetstiltak, inkludert SSL-sertifikater, for å beskytte plattformen mot potensielle trusler. Sørg også for at personvernerklæringen er i samsvar med gjeldende lover og regler.

Testing og feilsøking:
Gjennomfør grundige tester før lansering for å sikre at alle funksjoner fungerer som de skal. Sjekk også kompatibilitet med ulike nettlesere og enheter, og rett opp eventuelle feil eller mangler.

Lansering og markedsføring:
Når alt er klart, er det på tide å lansere den digitale plattformen. Markedsfør den på relevante plattformer og benytt digitale markedsføringsstrategier som sosiale medier, nyhetsbrev og SEO for å tiltrekke målrettet trafikk.

Les også: 3 tips til effektiv e-postmarkedsføring

Vedlikehold og oppdatering:
En digital plattform krever jevnlig vedlikehold for å holde seg oppdatert, sikker og fungerende. Oppdater innholdet regelmessig. Lag et årshjul med alle markedsaktiviteter og følg en publiseringskalender.

Analyse og optimalisering:
Bruk analyseverktøy som Google Analytics eller Ahrefs for å måle suksessen til den digitale plattformen i forhold til dine opprinnelige målsetninger. Gjør nødvendige justeringer for kontinuerlig forbedring.

En vellykket digital tilstedeværelse for din bedrift er en kontinuerlig prosess som krever engasjement og innsats. Er du klar til å øke din synlighet og suksess?

Ta kontakt med oss i GP Marked!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.