Top
GP Marked / Tjenester  / Nettside / Innhold og struktur

Innhold og struktur

Et velfungerende fundament

For at din nettside skal bli oppfattet som høyst relevant og effektiv, må den ha et stabilt, sikkert og effektivt fundament som gir grunnlag for fremtidig fleksibilitet slik at nettsiden kan følge din virksomhet i sin utvikling. Vi har valgt å standardisere oss på WordPress – publiseringsverktøy som vår eneste plattform og har spesialisert oss på dette. Vi har mange års erfaring og har bygd opp en unik teknologisk plattform som gir ytterligere merverdi for denne plattformen. Her håndterer vi GDPR, sikkerhetssertifikater og mye mer.

Les mer om teknisk plattform her

Innhold

«Content is king», ja faktisk så er det viktigere enn noensinne å kunne synliggjøre god informasjon. Årsaken er todelt: din målgruppe skal finne den informasjonen de forventer å finne på enklest mulig måte inne i selve nettsiden. I tillegg må nettsiden respondere på søk som kommer i fra Google, Bing samt andre søkemotorer. For å få til dette, må innholdet i nettsiden være så effektiv som mulig med hensyn til hvilken språkform målgruppen bruker når de søker etter informasjon. WordPress er bygd for å gi effektiv og smart bistand til å utvikle innhold på nettsiden. Det å kunne utvikle godt innhold og nå ønskede markeder og målgrupper bør være basert på mest mulig innsikt med hensyn til brukeradferd og brukermønstre. Det å ha en innholdsstrategi bør være en del av dette og vi har utarbeidet vårt eget metodeverk til bruk i dette arbeidet. Ofte kan det være en del av en helhetlig markedsstrategi. Vi har høyt utdannede innholdsspesialister som kan bistå i jakten på gode ord, linjer og historier. Vår erfaring er at dere sitter på masse «gull» som dere ikke har delt videre.

Les mer om digital markedsføring her

Grafikk

Når en nettside er full av godt skrevet innhold, kan vi begynne å visualisere dette med grafikk i form av bilder, animasjoner, film, 2D eller 3D grafikk, symboler og masse annet. Vi har egne faglærte grafikere som bidrar til at nettsiden får den riktige uttrykksform i henhold til virksomhetens eksisterende profil. Dersom virksomheten ønsker en ny profil, lager vi dette. Vi kan vise til utrolig mange prosjekter rundt grafisk arbeid fra utarbeidelse av en enkelt logo til komplette arbeider fra A til Å og synliggjort i komplette profilmanualer.

Les mer om grafisk design her

Kundemagneter

Det å kunne tiltrekke seg kunder eller målgrupper er vesentlig. Selv om man har en nettside, så er det ikke sikkert at den fungerer så godt i «kundefangsten». Det finnes flere måter å gjøre dette på. Man bør bruke såkalt CTA – Call to action inne i nettsiden, samt Chat funksjoner og andre former for kommunikasjonskanaler.

En person som tiltrekker seg oppmerksomhet til nettsiden. Grafikk

Blogg er også en smart og effektiv måte å spre budskap på, og gjerne via SOME kanaler eller for eksempel nyhetsbrev. Vi ser ofte at mange bruker sosiale medier som Facebook og Instagram på feil måte. Du huske at nettsiden eier du 100% og har fullstendig kontroll over. SOME kanaler har du ingen kontroll og eierskap over. Vi har klare anbefalinger på hvordan dette bør gjøres og hva som gir best effekt og synlighet.

Vil du vite mer om dette?

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.