Top

Enebakk Produkter nettside

Nettside, SEO, Webanalyse

Litt om Enebakk Produkter

Enebakk Produkter skal gi mennesker mulighet til å bedre egen livskvalitet gjennom målrettet egenutvikling og arbeidstrening. For Enebakk Produkter er det et overordnet mål at flest mulig av deres jobbsøkere skal komme i jobb etter endt samarbeide med de.

Behov

Enebakk Produkter hadde behov for en ny og oppdatert versjon av nettsiden sin, etter at en tidigere aktør hadde flyttet nettsidene sine til et proprietært system som ikke var like brukervennlig som det de hadde opplevd før. Nettsiden skulle derfor flyttes til en WordPress plattform og hierarkiet samt strukturen skulle oppdateres.

Beskrivelse

GP Marked utviklet og designet en oppdatert versjon av nettsiden til Enebakk Produkter, med et nytt hierarki og et brukkervennlig redigeringsverktøy. Strukturen ble oppdatert slik at det ikke var manglende «sider» i URL-stien mht. SEO. Utseende var generelt oppdatert, og de fleste eksisterende bilder ble benyttet frem til nye bilder ble tatt for å erstatte dem. Produkter i bruktbutikken ble lagt opp med muligheten for fremtidig salg gjennom nettsiden.

Effekt/resultat

Enebakk Produkter har fått en oppdatert og mobiltilpasset nettside med brukervennlig grensesnitt, både som redigeringsverktøy og for sluttbrukerne mht. navigering på siten.

Dato