Top

Nordic Crane

Markedsføring, Mobilapplikasjon, Nettside, Strategi og rådgivning

Behov og mål

Nordic Crane er Skandinavias største aktør innenfor mobilkraner og spesialtransport. Som et søsterselskap av Kynningsrud AS ville Nordic Crane oppdatere sine websider for å forenkle administrasjon og få websidene mobil- og nettbrettvennlige. De trengte et system som kunne utvikles for å ivareta spesialfunksjoner som allerede fantes på websidene deres.

Beskrivelse

Som på Kynningsrud.no ble WordPress benyttet som grunnsystem, på grunn av skalerbarheten og muligheten til å enkelt programmere funksjonalitet inn i malverket til NordicCrane.no.

En grundig tilpasset menystruktur gjør sidene enkle å administrere for webredaktørene, og funksjonalitet for oversettelse forenkler administrasjonen av et nettsted som publiseres på både norsk, svensk og engelsk.

Nordic Crane benytter et par spesialfunksjoner som er tilpasset dette nettstedet. De har en krankalkulator som beregner hvor stor kran du trenger basert på løftet du skal utføre, og foreslår kraner fra kranarkivet. Endelig velger du lokasjon for løftet, og får oppgitt kontaktinformasjon til nærmeste Nordic Crane-avdeling.

I tillegg til spesialfunksjonen er det laget et svært fleksibelt malverk som lar webredaktørene tilpasse innholdet for hver seksjon av siden – noe som var viktig på grunn av de ulike avdelingenes tilstedeværelse på nettstedet.

Løsningen er integrert med egen app som gir utvidede funksjoner.

Effekt/resultat

Det nye nettstedet presenterer innhold og funksjonalitet fullt skalerbart uansett hvilket medium den besøkende benytter.

Dato