Top

Responsiv web for Kynningsrud

Nettside

Behov og mål

Kynningsrud leverer prefabenterpriser til alle typer bygg og anlegg, i tillegg til å utvikle og leie ut næringsbygg. Kynningsrud er ikke bare en allsidig og tradisjonsrik entreprenør, de er også fremoverlente i møtet med ny teknologi og hvordan de kommuniserer med kundene sine.

Da Kynningsrud bestemte seg for å relansere tilstedeværelsen på web, var det viktig å tilrettelegge for mobil- og nettbrett, samt forenkle administrasjonen av et relativt stort nettsted med mye innhold og hyppige oppdateringer.

Beskrivelse

Responsivt design tillater websider å beholde nøyaktig samme innhold uansett skjermstørrelse, fordi innholdet skaleres i takt med plassen tilgjengelig. Vi benyttet responsivt design på toppen av en WordPress-løsning for Kynningsrud. Med responsivt design kan Kynningsruds webredaktører forholde seg til en administrasjonsbase, men fortsatt være sikre på at innholdet presenteres riktig og forståelig uavhengig av medium eller skjermstørrelse det vises på.

WordPress ble valgt som base på grunn av et enkelt administrasjonsgrensesnitt, skalerbarhet i forhold til behovene for å presentere Kynningsruds forretningsområder, som hvert har sin egen identitet og marked, og språkfunksjonalitet.

Hele nettstedet til Kynningsrud er tilgjengelig på norsk, svensk og engelsk, og webredaktørene kan enkelt oversette artikler direkte etter de er skrevet på et av språkene, uten å måtte ta hensyn til å publisere dem til riktig side for riktig språk.

Resultatet ble en svært tilrettelagt WordPress-løsning som favner alle Kynningsruds forretningsområder, nyhetspublisering, språk og innholdspresentasjon på tvers av medier og skjermstørrelser.

I tillegg til interaksjonsdesign og implementering i WordPress har GP Media bidratt med tekst og synlighet.

Effekt/resultat

Kynningsrud har nå effektivisert oppdateringen av websidene ved hjelp av et enklere administrasjonsgrensesnitt. Analyse av besøksstatistikk før arbeidet med responsivt design begynte indikerer også at de mange besøkende som ser på sidene via nettbrett og telefon nå får presentert innholdet strukturert etter enheten de holder i hånden.

Dato