Top
GP Marked / Blogg  / Kontor & Interiør kundereferanse

Kontor & Interiør kundereferanse

Vi i ODIN MEDIA er veldig glade for slike hyggelige tilbakemeldinger fra kunder!
Les hva Kontor & Interiør skriver:

kontor_interior_LOGO

25. februar 2016

Vi har to nettsider som administreres av ODIN MEDIA AS. En nettside med hele vårt produktspekter som går på prosjektsalg (www.kinterior.no) og en nettbutikk (www.kinteriorbutikken.no) med varer vi selger over hele landet.

Vi har valgt WordPress som base for våre nettsider for å bli godt synbare for de store søkemotorene som Google. Før vi gikk inn i et kundeforhold med ODIN MEDIA hadde vi nettsiden (www.kinterior.no).

Da vi skulle i gang med nettbutikk tok vi kontakt med ODIN MEDIA da de jobber med WordPress som plattform, og da kunne vi lettere administrere sidene for vår egen del.

Under denne prosessen fikk vi forskjellige forslag på utseende, og vi hadde en konstruktiv prosess på hvordan sidene skulle fungere. Vi la stor vekt på størrelser på bilder av produktene, og dette løste de veldig bra.

Da vi hadde fått opp sidene startet prosessen for å få sidene søkeoptimalisert (SEO). Samtidig foretok ODIN MEDIA en analyse av vår gamle nettside (www.kinterior.no). Det ble blant annet funnet at alle våre sider manglet «h1» tagger som viser Google overskriften på sidene. Dette ble raskt og effektivt ordnet opp. Vi fikk også en del råd og tips om hva som er mest effektivt når vi legger inn nye produkter. ODIN MEDIA hjalp oss også med å komme i gang med Google AdWords og Google Analytics som gjør vårt arbeid med markedsføringen av nettsidene lettere.

Vi kan se at dette har økt antall besøk på sidene og at vår omsetning har økt i markeder vi ellers ikke hadde hatt.

Vi kan anbefale deres profesjonelle bistand med nettsider.

 

Med vennlig hilsen
Kontor & Interiør AS
Ola Hippe