Top

Bybanen Veidekke blogg

Nettside, SEO, Webanalyse

Litt om Bybanen Veidekke Blogg

Bybanen Veidekke Blogg er en kombinasjon av to av Veidekke sine prosjektblogger; D13 Haukeland holdeplass og D18 Sykkeltunnel Kronstad. Bloggene inneholder innlegg om de siste oppdateringene i respektive områder, hvorpå de som er interesserte – eller de som bor i området – kan abonnere på nyheter for å holde seg oppdatert.

Behov

Veidekke ønsket et nytt oppsett og en ny «look» på prosjektbloggene sine. Nettsiden begynte med innhold for D13 Haukeland holdeplass, og senere ble også D18 Sykkeltunnel Kronstad lagt inn. Bloggene skulle være lette å navigere, samt gjøre det enkelt å finne frem til nyttig informasjon og aktiviteter i form av en aktivitetskalender. I tillegg var det behov for et skille mellom de to prosjektene, etter at brukeren hadde tatt et valg i hovedmenyen.

Beskrivelse

GP Marked bistod med å utvikle og designe en sammensatt prosjektblogg, som kan benyttes på alle enheter. Nettsiden består av informasjon om begge prosjektene, og gjør det mulig å skille mellom prosjekter etter at det første valget er gjort. Brukerne får abonnere på innlegg, slik at de får varslinger om de nyeste aktivitetene på e-post. Aktivitetskalendere gjør det enkelt å se når veiarbeid er på gang, og når det kan bli støy i nabolaget.

Effekt/resultat

Resultatet ble en felles prosjektblogg, der brukerne får tilgang til informasjon om arbeid i de påvirkede områdene.

Dato