Top

Jensen & Scheele Bil AS

Integrasjon (API), Sosiale medier, Strategi og rådgivning

Kort om Jensen & Scheele Bil AS

Jensen & Scheele Bil AS ble etablert i 1991 som forhandler av Volvo og Renault i Halden og Aremark av Roger Jensen og Arne-Henning Scheele. Selskapet startet med syv ansatte og har gradvis bygd opp en komplett leverandør av bil og bilrelaterte tjenester. I dag er det over 50 motiverte ansatte fordelt på salgsavdeling, verksted, kosmetisk klargjøring og skadeverksted. Jensen & Scheele er opptatt av at bilbransjen skal tilføres faglært personell og jobber aktivt med å tilby lærlingplasser. De er opptatt av å benytte lokale leverandører og samtidig være med på å bistå et bredt tilbud fritidsaktivitet slik at lokalområdet skal forbli et attraktivt bosted. Dette for å sikre at lokalt næringsliv har tilgang til dyktige medarbeidere. I april 2019 ble alle aksjene i Jensen & Scheele Bil AS kjøpt av Bilia Personbiler AS, men selskapet driftes videre lokalt og under samme navn.

Behov

Vi mottok en henvendelse og en kravspesifikasjon fra Jensen & Scheele som ønsket å utvikle og implementere en lånekalkulator mot bruktbil segmentet på sine nettsider.  Kalkulatoren skulle være integrert mot Nordea finans. Valgene man har gjort (altså kontantbeløp og løpetid) tas med videre til søknadsskjema hos Nordea Finans. Bruktbilene skulle hentes fra Finn.no og vises på egen nettside. Det var også et behov for å koble nettsiden opp mot Facebook slik at nettsidens menypunkter og visninger ble integrert i Facebook. Klikket man på et menypunkt og valgte en bil i Facebook skulle man automatisk forflytte seg over fra Facebook til nettsiden.

Beskrivelse

Arbeid som vi har utført så langt er følgende:

Effekt/resultat

Jensen og Scheele har nå gitt kunder en ny mulighet til å kunne vurdere lånebeløp og tidshorisont samt på egenhånd søke om lån. I tillegg er Facebook blitt en «integrert del av nettsiden» og en kanal som brukes til å synliggjøre bilene samt andre tjenester. Dette har gitt økt fleksibilitet og servicegrad samt synlighet for kunder og markedet.

Dato