Top

Kontor & Interiør nettbutikk redesign

Nettbutikk, Nettside, SEO, Webanalyse

Litt om Kontor & Interiør

Kontor & Interiør er en totalleverandør av kontormøbler og kontorinnredning. Med over 30 års erfaring innen bransjen har de høy kompetanse. De leverer skreddersydde løsninger til kundene sine fra ledende produsenter i Skandinavia og Europa.

Behov

Kontor & Interiør ønsket et nytt og mer moderne utseende til sin nettbutikk, samt overføring av informasjon fra nettsiden til nettbutikken. Produktstruktur skulle gjennomgås og oppdateres mht. brukervennlighet, og søkbarhet.

Beskrivelse

Strukturen på hele nettbutikken ble gjort om, med et mer tydelig hierarki på alle produktene. Dette øker brukervennlighet og søkbarhet på produktene ganske kraftig, som igjen hjelper med salg gjennom nettbutikken. Med et nytt og moderne design er Kontor & Interiør i stand til å konkurrere med andre i bransjen på høyeste nivå.

Effekt/resultat

Den oppdaterte og moderne nettbutikken fikk en betydelig økning i trafikk og salg, og vi mottok en meget god tilbakemelding fra kunden. Fremover blir det enklere for kunden å oppdatere sin egen nettside med nye produkter og nyheter for å oppholde spenning for besøkerne.

Dato