Top
GP Marked / Blogg  / Stor glede over gaver fra Eidsberg Sparebank

Stor glede over gaver fra Eidsberg Sparebank

GP MARKED BESØKTE FLERE FORENINGER I MYSEN OG SARPSBORG

Hvert år deler sparebankene i Norge ut en andel av sitt overskudd som støtte til frivillige foreninger og formål. Det gjør også Eidsberg Sparebank som er ganske ny kunde hos GP Marked. Banken har lagt en bevisst strategi på hvordan de, gjennom tildeling av gaver, kan bidra til å bygge lokalsamfunn i Mysen og Sarpsborg.

Markedssjef i Eidsberg Sparebank, Tone M. Krogh forteller at de ser det som en svært viktig oppgave å støtte lag og foreninger i tillegg til enkeltutøvere innen idrett, kultur og frivillig arbeid.

– Vi bruker mye tid i løpet av året på å behandle søknadene som kommer inn, og aktiviteter for barn og unge har høy prioritet. Denne våren har vi støttet mer enn 120 ulike prosjekter, og vi er stolte over å bidra til det frivillige arbeidet som på mange måter er bærebjelken i et aktivt og robust lokalsamfunn, sier hun.

Både Eidsberg Sparebank og foreningene ønsker å fortelle om prosjektene som har fått støtte, og i løpet av mai og juni har GP Marked i samarbeid med ContentVideo vært på besøk hos noen av dem som har fått tildelt gaver denne våren.

Vi har filmet, fotografert og intervjuet, og ord som «uvurderlig», «fantastisk» og «utrolig takknemlige» er det vi har fått høre i møte med ildsjeler som brenner for sin lokale forening.

Historiene finner du på Eidsberg Sparebanks egen Facebook-side, og den aller ferskeste filmsnutten fra Skjeberg Sportsklubb kan du se her: